19/10/10

ΠΕΡΙΟΔΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ

Την Δευτέρα 18/10, κλιμάκιο του συνδυασμού «ΕΜΠΡΟΣ μ’ εσένα για την Κέρκυρα», με τον υποψήφιο Δήμαρχο Στέφανο Σαμοΐλη και τους υποψήφιους συμβούλους Κώστα Αρμένη, Λάμπρο Βαλασσά, Ανδρέα Γεωργιάδη, Βασίλη Κοντάλιπο, Νίκο Κοντίνη, Σπύρο Κωστελέτο, Κική Λουκανάρη, Νίκο Μαχειμάρη, Μαίρη Μιχαλάκη, Σπύρο Μπόικο και Μπάμπη Περδικάρη περιόδευσε σε χωριά της Βόρειας Κέρκυρας (Ρόδα, Περίθεια, Επίσκεψη, Νυμφές, Βαλανειό). 
Στη συνομιλία με τους κατοίκους, κυριάρχησαν τα θέματα της ισόρροπης ανάπτυξης της Κερκυραϊκής υπαίθρου στα πλαίσια του νέου ενιαίου Δήμου, τα ζητήματα του αγροτικού τομέα και του τουρισμού, καθώς και της οδικής σύνδεσης με την Πόλη της Κέρκυρας.
Την Τρίτη 19/10, ο υποψήφιος Δήμαρχος Στέφανος Σαμοΐλης συμμετείχε μαζί με συνυποψηφίους του σε «στρογγυλό τραπέζι» του τηλεοπτικού σταθμού ΤΗΛΕΚΕΡΚΥΡΑ με θέμα την Οργάνωση και Διοίκηση του νέου Δήμου Κέρκυρας. Κεντρικοί άξονες της τοποθέτησής του ήταν η αποκεντρωμένη λειτουργία του νέου Δήμου, η εξυπηρέτηση των πολιτών σε όλο το νησί, η αξιοποίηση όλου του προσωπικού του Δήμου με τρόπο αποδοτικό και παραγωγικό. Επίσης έθιξε το θέμα επιλεκτικής και όχι ισότιμης μεταχείρισης των υποψηφίων Δημάρχων από ορισμένους Ραδιοτηλεοπτικούς Σταθμούς.
Την Τετάρτη 20/10 είναι προγραμματισμένη περιοδεία του συνδυασμού «ΕΜΠΡΟΣ μ’ εσένα για την Κέρκυρα» σε Αγραφούς, Καρουσάδες, Καβαλούρι, Αντιπερνούς, Βελονάδες.
Την Πέμπτη 21/10 είναι προγραμματισμένη περιοδεία του συνδυασμού «ΕΜΠΡΟΣ μ’ εσένα για την Κέρκυρα» σε Μακράδες, Κρήνη, Λάκωνες, Λιαπάδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου